Rolf & Hanneke Pepers

Bij Cornelis ben je altijd van harte welkom!
Rolf & Hanneke Pepers

Kapelstraat 2
5258 VB Berlicum
Nederland
+31(0)6-21501122
info@bijcornelis.nl

Stel je vraag

  Bij Cornelis heerlijk verblijven met groepen vlag

  Kom slapen, verblijven, vergaderen Bij Cornelis

  Veelgestelde vragen

  Hoe ver is het vanaf Bij Cornelis naar 's-Hertogenbosch?

  Vanaf Bij Cornelis is het zo’n 10 minuten met de auto naar het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Met de fiets ben je ongeveer 35 minuten onderweg. Te voet is het ongeveer 2 uur.

  Hoeveel personen kunnen verblijven Bij Cornelis?

  Bij Cornelis kunnen groepen van 10 tot 12 personen verblijven. Er zijn zes slaapkamers in te richten met één- of tweepersoonsbedden.

  Is er Wi-Fi Bij Cornelis?

  Er is een goede Wi-Fi internet verbinding in de woonruimte en ook achter in de tuin is er Wi-Fi bereik.

  Kan ik online boeken?

  Bij Cornelis kun je zowel digitaal als telefonisch boekingen maken. Zie onze reserveringspagina of bel: 06-21501122 of stuur een email naar info@bijcornelis.nl

  Moet ik beddengoed meenemen?

  Alle bedden zijn volledig opgemaakt. Je hoeft geen bedlinnen mee te nemen.

  Moet ik handdoeken en keukenlinnen meenemen?

  Alles is voorzien. Op iedere slaapkamer ligt een set met handdoeken klaar en in de keuken zijn alle handdoeken en vaatdoeken voorzien.

  Is er voldoende toiletpapier aanwezig?

  Ja hoor! Dat hoef je niet mee te nemen. Wij hebben een hele voorraad staan en we zorgen dat álle 6 de toiletten in het huis voorzien van toiletpapier voor je aankomst.

  Is het mogelijk om te bbq'en in de tuin?

  Dat is zeker mogelijk. Bij Cornelis heeft een samenwerking met de lokale boerderijwinkel Bij Daan. Bij Daan heeft namelijk een co-fire BBQ bij ons geplaatst die je gratis mag gebruiken als je het vlees Bij Daan koopt. Download hier de leaflet voor meer info.

  Hoe zit het parkeren?

  Op het terrein Bij Cornelis hebben we een privé parkeerplaats die speciaal voor de gasten is gereserveerd. Hier kunnen 5 à 6 auto’s staan. Verder zijn er om het terrein nog parkeer gelegenheden, maar die proberen we zo min mogelijk te gebruiken om de buurt niet te veel te belasten.

  Is er een vriezer?

  In de entreehal is ook een voorraadkast waar een extra koelkast met vriezer staat. Je hebt dus de beschikking over 2 koelkasten en 1 vriezer. Je kunt voldoende voorraad meenemen.

  Kunnen we gebruik maken van de kampvuurplaats?

  Zeker. Maar meld het altijd even als je dit wilt doen. Dan kunnen wij een oogje in het zeil houden (vanuit veiligheidsoogpunt).

  Wij hebben een voorraad houtblokken liggen. Die kun je (tegen betaling) gebruiken om jouw kampvuurtje op te stoken.

  Let op! Het kampvuur mag alleen in de ijzeren pit plaatsvinden en niet daarbuiten.

  Zijn er kinderbedjes en -stoeltjes?

  Wij hebben twee kinderbedjes en twee kinderstoeltjes. Meld het even bij je reservering, dan zetten we e.e.a. klaar. Let op, voor de kinderbedjes dien je je eigen bedlinnen mee te nemen.

  Is de tuin kindvriendelijk?

  Zeker. De tuin is groot, maar rondom helemaal afgesloten. Mits alle poorten goed dicht zijn kunnen kinderen niet van het terrein af en kunnen ze veilig en vrij buiten spelen.