Over ons

Bij Cornelis is de accommodatie waar Rolf en Hanneke Pepers je met open armen ontvangen. Het is altijd een droom geweest van Rolf en Hanneke om hun gastvrijheid te delen met anderen en hen thuis te laten voelen. Daarom hebben zij Bij Cornelis opgericht.

Hanneke: “We komen allebei van oorsprong uit een dorp en keren naar die roots weer terug. Ook al was Berlicum een nieuwe plek voor ons, het voelde vanaf het moment dat we hier kwamen wonen heel vertrouwd. Het is dan ook een verrijking dat we op deze prachtige plek mogen wonen, werken, gasten ontvangen en zeker niet te vergeten onze twee dochters laten opgroeien.”

Rolf en Hanneke heten jullie van harte welkom!

Uw gastheer

Rolf is een echte gastheer en gastvrijheid is zijn tweede naam. Door jarenlang veel gereisd te hebben heeft Rolf overal op de wereld gastvrijheid geproefd en gevoeld. Dit vertaalt hij ook Bij Cornelis, iedereen is welkom. Rolf doet zijn best om je een fijne tijd te laten beleven. Bij Rolf is het echt als thuiskomen.

Een warm hart

Hanneke is een ware creatieveling. Ze staat altijd open voor nieuwe impulsen en gekke ideeën. Zelf is Hanneke ook een beetje gek maar dat maakt haar juist zo gezellig. Ze heeft altijd ruimte in haar warme hart voor anderen. Door anderen zich thuis te laten voelen voelt zij zich helemaal op haar gemak.

Voor groepen tot 12 personen

Door de zes tweepersoonsbedden in de accommodatie is er plek grote groepen en gezelschappen. Neem dus gerust de hele familie of het hele team mee.

Ontdek de omgeving

Ontdek de veelzijdige omgeving van Bij Cornelis eens. Dit kan op allerlei manieren; te voet, met de fiets of met de kano. Kom tot rust in de natuur, geniet van alle bezienswaardigheden en ontdek de Noordkade. Alles is mogelijk voor ieder gezelschap.

Kom slapen bij cornelis