Over ons

Bij Cornelis is de accommodatie waar Rolf en Hanneke Pepers je met open armen ontvangen. Het is altijd een droom geweest van Rolf en Hanneke om hun gastvrijheid te delen met anderen en hen thuis te laten voelen. Daarom hebben zij Bij Cornelis opgericht.

Hanneke: “We komen allebei van oorsprong uit een dorp en keren naar die roots weer terug. Ook al was Berlicum een nieuwe plek voor ons, het voelde vanaf het moment dat we hier kwamen wonen heel vertrouwd. Het is dan ook een verrijking dat we op deze prachtige plek mogen wonen, werken, gasten ontvangen en zeker niet te vergeten onze twee dochters laten opgroeien.”

Rolf en Hanneke heten jullie van harte welkom!

Familiefoto Pepers Bij Cornelis
Bij Cornelis heerlijk verblijven met groepen vlag
Rolf Pepers, gastheer Bij Cornelis

Rolf, gastheer

Rolf is een echte gastheer en gastvrijheid is zijn tweede naam. Door jarenlang veel gereisd te hebben heeft Rolf overal op de wereld gastvrijheid geproefd en gevoeld. Dit vertaalt hij ook Bij Cornelis, iedereen is welkom. Rolf doet zijn best om je een fijne tijd te laten beleven. Bij Rolf is het echt als thuiskomen.

Hanneke Pepers, marketing & communicatie Bij Cornelis

Hanneke, marketing

Hanneke is een ware creatieveling. Ze zit al meer dan 20 jaar in het marketing en communicatievak en kan die skills perfect gebruiken bij het presenteren van Bij Cornelis. Daarnaast vindt ze het super leuk om mensen samen te brengen. Door anderen zich thuis te laten voelen voelt zij zich helemaal op haar gemak.

Een leuke sfeerimpressie

Bij Cornelis heeft veel ruimte. Wanneer gasten binnenkomen is de eerste reactie bijna altijd hoe verrast mensen zijn over de ruimtelijkheid. Het is écht een heerlijkheid om samen met familie, vrienden of collega’s samen te zijn en toch alle ruimte te voelen.

Ontdek de omgeving

Ontdek de prachtige omgeving van Bij Cornelis. Het riviertje de Aa meandert prachtig door het groene landschap en leidt je naar Kasteel Heeswijk of de ruïne van Seldensate. Geniet van de natuur, te voet, met de fiets of de kano. Maar sla zeker de prachtige stad ‘s-Hertogenbosch of urban Noordkade niet over.

Kom slapen, verbllijven, vergaderen Bij Cornelis