Privé verblijven

Bij Cornelis wordt je met open armen ontvangen. Voor een uitje met familie of vrienden ben je in Berlicum op de juiste plek. Bij Cornelis is een privé verblijfsaccommodatie voor een gezelschap tot 12 personen. De perfecte plek om samen er eens helemaal uit te zijn. Een sfeervol vakantiehuis met veel ruimte en comfort onder de rook van bourgondische ’s-Hertogenbosch en omgeven door veel prachtige natuur. Kom heerlijk tot rust en heb plezier met elkaar in het gezellige Brabant.

Check beschikbaarheid

Check hieronder de beschikbaar van onze groepsaccommodatie.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *4 badkamers

De accommodatie heeft 4 badkamers. Zo is het nooit dringen in de ochtend.

Televisie met alle zenders

De aanwezige televisie is voorzien van alle zodat je niks hoeft te missen.

6 tweepersoons slaapkamers

Er zijn 6 twee persoons slaapkamers aanwezig. Zo heeft iedereen een eigen plekje.

Glasvezel internetverbinding

De glasvezel internetverbinding zorgt voor razendsnel internet in en rondom het gebouw.

Overige indeling

Bovenverdieping

Boven zijn er zes ruime tweepersoons slaapkamers met losse bedden, waarvan er twee een eigen badkamer hebben. In de hal vind je nog twee badkamers. Alle badkamers op deze verdieping zijn voorzien van een douche, wastafel en toilet. De kamers hebben voldoende kastruimte en de kamers kunnen op slot.

Buiten

De ruime tuin biedt genoeg plekjes om je even terug te trekken of juist met de hele groep bij elkaar te zitten. Er is ook een vuurplaats voor een gezellig avondje bij het kampvuur.

Guest reviews

Heerlijk vertoeven

Rated 5 out of 5
06-02-2022

Heerlijk weekendje weg geweest met de hele familie. Het was heerlijk vertoeven. Er is voldoende te doen in de omgeving en het huisje was ook heerlijk tot rust komen en gezellig kletsen. Super leuke gastvrouw en gastheer.

Anita van der Heijden

Super service

Rated 5 out of 5
06-02-2022

Fantastische plek om eens goed te vergaderen en tot nieuwe ideeën te komen. Fijne huisvesting en super service. Dit gaan we zeker vaker doen.

Roelof Peters

Leuke omgeving

Rated 5 out of 5
06-02-2022

Super fijn verblijf gehad bij Bij Cornelis! Rolf en Hanneke zijn uitstekende gastheer en gastvrouw. Super leuke omgeving.

Nanda Verhoeven